do not be afraid

Катерина Вишневська
Не чіпай руками того,
що дозволяється лише очами обіймати.
Вчасно приходь додому,
годуй кішку та стели постіль.
Знаєш, слова зовсім нічого неварті,
коли всередині калатає від злості.

Купи фарби і пензлі або гітару
і навчись, нарешті, робити те, що мріяв.
Грій не тільки кістки –
душа теж буває замерзла.
Пам’ятай, пожнеш те, що ти сам посіяв.

Ось іще: нічого не бійся.
Вивчи кілька віршів, щоб, коли буде тоскно,
зміг себе лікувати словами.
Коли можеш – світом своїм ділися,
бо творці його – ми.
Все малюється нами.