be happy

Катерина Вишневська
Розмовляй рідною мовою.
Поважай дорослих та будь чемним.
Вчись, поки маєш можливість.
Згодом зрозумієш, що це недаремно.
Живи, хоч й не завжди приємно.

Читай книги, слухай музику.
Бажано, щоб вони були правильними.
Дихай повітрям на повні легені.
Радій Сонцю. Іноді плач –
Люди не завжди мають бути сильними.

Будь щасливим. Та пам’ятай, що щастя –
Воно для кожного своє, особисте.
Слідкуй за собою не тільки зовнішнім,
Адже чисте тіло – це ще не все.
Душа також має бути чистою.