roads

Катерина Вишневська
У всього свій строк придатності,
від жодної дати він не залежить.
Літо – це не три місяці,
це той час, коли ти живеш.

Час загаювати даремно –
мабуть, найпоганіша звичка людини.
Скільки зайвих слів було сказано тим,
хто нас насправді назавжди покинув?

Найневизначеніший строк придатності
мають людські відносини:
ти ніяк не можеш знати,
скільки з тобою залишаться до наступної осені.

Але так, мабуть, й повинно бути –
всі дороги у світі також пересічні.
Ще бувають зовсім не твої –
ті, які просто зустрічні.