Cartea

Александр Младан
               
Cartea-un   izvor  de-ntelepciune,
Cartea-un  amic  adevarat,
Care  cum  mai  spun  acuma  unii,
Nici  odat  pe  nimeni  n-a  tradat.

Doar  in  carte  poti  gasi  refugiu,
Si  sa  uiti  de  grijile  lumesti,
Daca  ai  citit  macar  o  carte,
Un  om  fericit  atuncea  esti.
                25.01.14.