Нам бути собою

Виктор Сурженко
               

Од себе самого
втекти не можливо,
не варто!
Хіба що у завтра,
де більше
немає на серці тривоги
і болю в душі,
за втраченим щастям…
Хай тільки любові
дорога не скінчиться
наша ніколи,
бо лише удвох
нам бути собою…