Послание, Генка Богданова

Генка Богданова
ПОСЛАНИЕ
Към вас, приятели - поети

Автор: Генка Богданова

Мили хора, криле разтворете!
След мечтите свои смело летете!
За свободния дух, за сърца млади,
няма забрани, няма прегради!

Всяко ваше  сърце е готово
с радост  да служи на мъдрото Слово.
всяка страница пред нас ще разтвори
нова врата към далечни простори.

Щом вдъхновение забълбука,
и творческа мисъл смело  почука,
не се колебайте, перо вземете,
с мъдри думи искра запалете !

Засейте с думи вяра  нетленна!
Пазете Словото – семе безценно,
от него ще зрее хляб за душите,
надежди светли в него са скрити.

Устремени напред, към простора,
не забравяйте , родени сме ХОРА!
Пазете Корена – Род и Родина,
родното Слово тези светини!