Где истина?

Сергей Бабинин
Скажіть мені, де істину шукати,
Коли ж то правда в кожного своя,
Стоїть майдан, волають депутати,
Вкраїно, рідна матінко моя.

Стривайте, люди добрі, схаменіться,
На барикади кличете дітей,
Навіщо нові Крути, зупиніться,
В ім’я чиїх амбіцій та ідей.

Немов глухі ми іншого не чуєм
І не бажаєм йти на компроміс,
Ми до хаОсу впевнено крокуєм,
Та схаменіться, взяв би всіх вас біс.

Вождям, народе мій потрібен нащо?
Одна мета продертись до керма
І кинути тебе напризволяще,
Невже ж бо в тебе розуму нема?

Твої вожді ніяк не дійдуть згоди
І кожен думку має – він пророк,
Ці Моісеї заведуть народе
Тебе в пустелю, там лишень пісок.

Стоять заводи, кинуто оселі,
Не довго залишилось, почекай
До утворіння нової пустелі
І років з сорок, потім ще блукай.