Я кохаю тебе

Криссстина Чумаченко
Я кохаю тебе до нестями...
Та не знаю,що коїться з нами...
Ми чужі,хоч були мов рідні...
В цілім світі душі спорідні...
Ти вражаеш мене думками...
І цілуєш своїми вустами...
Я не можу без тебе жити
краще тебе немає на світі.
Чи то дощ за вікном гуркотить,
чи то серце моє калатає..
Я не вірю в кохання на мить...
Це любов.І вона не згасає...