Вдогiн святу

Анатолий Павленко
(з  посмішкою)

Ні,  це  зовсім  не  питання,
Що  для  мене  значить^  Таня.
То  є  посмішка  чарівна,
То  є  дівчина-царівна,
То  є  сонечко  в  вікні,
То – мої  студентські  дні
Й  від  заходу  до  світання
В  голові  лиш  Таня… Таня.