пiклуйся про мене

Ноябрь 29
піклуйся про мене коли я піду,
тримай мене в пам'яті міцно за руку,
бо раптом я там упаду,
відчую в падінні тим муку.

піклуйся про мене коли я помру,
коли лиш на згадку-тепло від рук,
коли піклуватись не буде кому,
коли припиниться серця стук...