Послання беркуту

Елена Соляник
 ПОСЛАННЯ «БЕРКУТУ»

ІУДА НА МАЙДАНІ
   
Чи маєш ти сьогодні душу,
Чи зовсім вицвіла вона?
 Якщо не так, скажи що мушу,
І підіймися  до Христа!

Ти на колінах перед Богом,
Свій бруд зловонний поклади.
Щоб бачив він, як ти цей смород,
Не хочеш більш в собі нести.

Дивись до неба, бачиш Бога?
Стань на коліна, нахились.
Проси прощення у народу,
Плюгавий, в крові не втопись.

Проси прощення і у Бога,
Проси у рідної землі.
Бо тебе вона породила,
Щоб ти любив її завжди.

А не попросиш, проклянемо,
І будеш жити ти окремо.
Не прийме тебе твій народ,
Бо ти Іуда –Іскаріот!