Незлий Майдан озвучено

Игорь Стожар
Звук
http://salamandra.if.ua/stg1/maydan2.mp3
Відеоряд
http://www.youtube.com/watch?v=7KBKL2yCLU8


Їдуча хмара, чорний дим
Закрили небо, вкрили Київ,
Майдан і далі є незлим
Хоч очі всім той сморід виїв.

А бочки все горять, горять,
Довкола них - замерзлих танець,
Тут батько й син, із тестем зять -
Червоні руки й льоду глянець.

Тут всяк герой, бо це - війна
Одна на всіх їх перемога;
Для України є вона
Біда людська і їх тривога.

Війна і мир зійшлися в бій,
Любов, і ненависть, і смерть.
Із барикад глядить незлий
Їх захисник замерзлий вщерть.

Набат почуй же, Україно,
За землетрус страшніше дзвін,
Сьогодні втратила ти сина,
Такий як він, був лиш один.

Гарячий чай, кульок канапок -
Уклін земний для всіх жінок,
Що несли щиро кожен ранок
Душі й любові нам ковток.

Які ви різні. Лиш усмішка
І материнська теплота
Для нас, замерзлих біля діжки…
Невже свобода в нас одна?

А ви дивилися крізь сльози
І все казали: ще беріть.
Ви - зігрівали нас в морози,
Ви - наше щастя, сонця мить.

Ти, Україно, - нездоланна,
Як твої доньки і сини.
Благословення і осанна
Тобі, Вкраїно, назавжди!

Кожному і всім українцям.
Усім, хто зі мною вартував "Львівську браму"!
Захисникам Майдану тричі!
Слава!
Слава!
Слава!