Вже все одно

Татьяна Короленко
Привіт - Привіт
Як справи? - Навіщо питаєш?
Просто цікаво - Це не важливо...
Чекай! Ти ще кохаєш? - Вже все одно, бувай.
Жорстока... - А що ти чекав?
Змінилась...- Ти змінив мене сам.
Вибач, що я так вчинив... - Не вірю! Не маєш ти почуттів...
Я сумував за тобою... - І що?
Здається кохання ще не прошло... - Вибач, але я забула тебе...
Ти брешеш мені? - Звичайно ні, я не ти. Це все?
Зробив тобі боляче? - Сам знаєш, що так.
Я не хотів - Час не повернути назад...
Можливо почнемо спочатку? - Ні, не хочу.  І крапка.
Я ж кохаю тебе...- Мені все одно...
Розлюбила мене?- Давно.. Бувай.. І не згадуй минуле...
Але чому? - Все просто: я в ньому більш не живу...