Схамениться, люди...

Виталий Столпак
  Схаменіться, люди,
  ті, що на Майдані!
  Чи вас біс попутав,
  чи пісні Руслани?

  Досить руйнувати
  та брехати світу,
  що ви патріоти -
  України діти!

  Може ви і діти,
  але не розумні -
  наслідки цього
  будуть дуже сумні!

  Зараз на Майдані
  полумя та лихо,
  брат іде на брата,
  перегаром диха.

  Один брат чекає,
  другий - геть сказився.
  Мабудь, що свободи
  через край напився...

  Ще не пізно, браття -
  зупинитись треба.
  Краще обійміться
  зараз просто неба!

   24.01.14г.