Материнська молитва

Людмила Дзвонок
Боже, чуєш Ти молитву, де про захист просим,
Хай у нас, у матерів, не сивіють коси,
Хай зростають наші діти в мирі і любові,
І знаходять собі мудрість у Твоєму Слові!

Хай повірить Україна в Тебе, Святий Боже,
Тоді будемо ми мати захист - огорожу!
Господи, не віддавай наших дітей катам,
Хай не знає горе шлях ні в жодную хату!
                25.01.2014

На фотознімку Сергій Нігонян, який загинув на Майдані.