За що нас з тобою били?

Катерина Жебровська
За що нас з тобою били?
За що нас з тобою вбивали?
За що нас газом труїли?
За що нам руки ламали?

За те, що ми в чисте вбрані,
За те, що ми не голодні,
За те, що Духом незламні,
За те, що вільні й сьогодні,

За те, що ми знаємо Радість,
За те, що ми віримо знову,
За те, що звикли прощати,
За те, що живемо в Любові.

24.01.2014