Чого ви хочете, панове? Диалог с В. Марценюком

Светлана Галуненко
     Василий Марценюк
15. 51 Чого ви хочете, панове?
http://www.stihi.ru/2014/01/22/137

В Комарнiм,в Глинянах пiд Львовом
Недавно зруйнували монумент.
Чого ви хочете,панове,
Бандеру ставлячи на постамент?
Невже ж то розум вам затьмило?
Згадайте 41-й i те зло,
Яке бандерiвцi вчинили,
Коли у Львовi тисячi лягло!
Пiд монументом росiянин,
Татарин,українець i вiрмен
Ось скiльки лiт уже лежали,
Вiддавши за наш край життя своє...
Народе мiй,невже забув ти
Традицiї нетлiннi вiковi?
Як мiг дозволить "майданутим"
Над мертвими глумитись,далебi?
*****

  Светлана Галуненко

Василий, дрожь идёт по коже,
А в сердце ужас- ведь беда
Над Украиною нависла!
Кто на Майдане - нет стыда!

Продались Западу за грОши,
Мечтают все панами слыть...
Не понимают - Украине
Помойкой западною быть!
*****
 
  Василий Марценюк

Если Бог кого-то наказать желает,
Он просто их ума лишает.
*****

  Светлана Галуненко

Пока сам Янукович медлит,
И в демократию играет,
Подонки Киев жгут, стреляют,
Страну с обрыва вниз толкают!

     23.01.2014