Тиранiя не пройде

Федик Юрий Михайлович
Тиранія не пройде,
Не надійтесь, супостати,
Незабаром Судний День,
Незабаром Час Розплати.

Вже кричить кривавий горн,
Кровопивців гнати ситих,
Революції вогонь,
 Водометом не спинити.

Через тиждень, або два.
 Ми здолаємо тиранів,
І спитаємо сповна,
За діла їхні погані.

Незабаром Судний День,
 Незабаром Час Розплати,
Тиранія не пройде,
 Не надійтесь, супостати!

(окремі пояснення для співробітників Департаменту  захисту національної  державності  Служби Безпеки  України.
Я жодним чином не закликаю до протиправних дій, але висловлюю закону стурбованість громадянина України спробую наступу  на Конституційні права громадян,  шляхом прийняттям у незаконний спосіб(з грубим порушенням регламенту), так званих законів 16 січня 2014року ).