Одна краiна - батько проти сина!!!

Богдана Синюк
Хто «вірусом» ваш мозок заразив,
Що втратили ви здатність міркувати?
Хто сторінки історії закрив
Й сховав від вас, щоб не могли згадати…

За що ви стоїте!? І хочете чого!?
Так й до тепер не можете сказати,
А люті  ядовитеє жалО
Не вирізняє вже – кого вражати

Вже вам й природа голови холодить,
Та зупиніться  і задумайтесь на мить:-
Чи новий уряд вам усім догодить,
Чи знов комусь до влади закортить

І знову вас напоять тим дурманом,
Що в ваших жилах підіймає лють…
Не сподівайтесь стати в рівень з ПАНОМ!!!
Для вас вони й копійки не знайдуть!

Одна країна… БАТЬКО ПРОТИ СИНА!!!
Під масками не видно хто є  ТИ
А «вожаки» за ваші стануть спини
Й по ВАШИХ трупах досягнуть мети

Фото з інтернету