Майдан вцям

Ирина Однобурцева
Стояти осторонь? Душа болить!
А слід двом сторонам лиш схаменутись…
Можливо, подивитись в очі тим,
Чиї домівки виїдає дим?
Чи в очі матерів своїх вдивитись?
Можливо, про амбіції забуть?
Звернути зі шляху тортур і помсти?
І вгамувати руйнування лють?
Протистояння щастя не дають!
У вільній Україні смерті гості!
Єднайтесь ті, що «беркутом» зовуть,
І барикад жертовнії герої!
Лиш в єдності всіх українців путь!
Ми пам'ять предків мусим не забуть!
Лиш мир і спокій вдовольняють волю!