Шукаю вiдповiдi сам я у собi...

Василенко Саша
А я й не знав, що в ночі книги цікавіші.
Просто я думав, що не має особливої різниці.
Пачка сигарет, міцна кава, світло свічки...
Романтика юності переповнює келих душі.
І звідки з’являється сум її, звідки?
Шукаю відповіді сам я у собі...

30 жовтня 2013р.
P.S. Картинка з Інтернету