Моя Укра но!

Алина Тригуб
Моя Україна- лани безмежні,
Народ єдинийі воля одна!
Як Шевченко хвалив у тяжкі хвиини,
Так і зараз славлю я!

Я з днем Соборності вітаю,
Хоч і воює наш народ,
Ти сильна, і про це я знаю,
Здолаєш ряд всіх перешкод!

І хай майдан вогнем палає
Чорніють хмари над тобой,
Молюсь і вірю: все здолаєш,
Країно,мила, я з тобой!