Н, вона забути н чого не може, н, не хоче

Ватах-Светлана Коляда
Моя Украіно!Моя малая Русь...
Ні!До тебе я більше не вернусь...
І ,як зараз переді мною все моє життя ,
дитинство ,і юнність до двадцяти рочків..
А потім ,розставання ,на багато десятків...
Пронеслись вони...Проскочили...
І нема зупинку ...
Однако...
Моя память нічого забути  не може..Ні,вона не хоче....