Мрiйниця

Алена Скиба
Мені говорять,
Я велика мрійниця,
Та ще й до того ж
У часи війни,
Можливо так……
Не хочеться………
Не віриться………
Я прагну світла
У часи ганьби,
Я прагну сили
Духу,
Слова,
Віри,
Я хочу докричатись крізь рядки,
У час невігластва,
І повної зневіри,
Я викладаю
На папір рядки,
Я хочу змін
В країні,
Навпаки!
Нажаль забуто
Слово – Розуміння,
Гарячі голови кричать:
Ми – козаки!
20.01.2014