Я кажу - НI

Алена Скиба
Я кажу – Ні!
Протестам і агресії,
Я кажу -  Ні!
Завісам димовим,
Я кажу -  Ні!
Убивству і репресіям,
Я закликаю
Сісти всіх за стіл!
Не стати Європейцями,
З петардами
Гранатами,
І сумішшю
В руках,
Не стати
Європейцями
З бруківкою,
Що нагло вирвана
із криками 
ЦЕ ЖАХ!
Європа –
Опонента зрозуміти,
Почути всіх,
Пізнати каяття,
Найвищу цінність
В світі зрозуміти,
Людини. І їй даного
Життя!
 22.01.2014