15. 51 Чого ви хочете, панове?

Василий Марценюк
В Комарнiм,в Глинянах пiд Львовом
Недавно зруйнували монумент.
Чого ви хочете,панове,
Бандеру ставлячи на постамент?
Невже ж то розум вам затьмило?
Згадайте 41-й i те зло,
Яке бандерiвцi вчинили,
Коли у Львовi тисячi лягло!
Пiд монументом росiянин,
Татарин,українець i вiрмен
Ось скiльки лiт уже лежали,
Вiддавши за наш край життя своє...
Народе мiй,невже забув ти
Традицiї нетлiннi вiковi?
Як мiг дозволить "майданутим"
Над мертвими глумитись,далебi?

   22.01.2014