Самая

Влюбийство
Маці - самае блізкае сэрцу слова,
такое любімае, добрае, чыстае.
Маці - падобна на сонца лучыстае,
на неба празрыстае.
Маці- дапамагаць не перастану,
зорку з неба для цябе дастану.
Маці - яе кахаць я не спынюсь,
у добрае сэрца яе я ўлюблюсь.