Менi наказали сховати

Катерина Жебровська
Мені наказали сховати
Світло і сяючі очі
Заплющити і не сміятись
Ні вранці, ані проти ночі.

Мені наказали мовчати,
Не чути, не бачити Світу,
Страхи і тривоги збирати
І серце жалями ятрити.

А я не пірнаю у Хаос,
У розпачі не навіснію,
Минаю і сльози, і галас,
Про Світло у Темряві мрію.

А я не ховаюсь у Морок,
Сміюся і Світом радію,
Дивлюся у очі і Вгору,
Плекаю Любов і Надію.

21.01.2014