У кожного з нас e Воля

Катерина Жебровська
У кожного з нас є Воля,
У кожного з нас є Сила.
Я вибрала Світлу Долю,
Я вибрала білі Крила.

Ми всі, як один, – мрійливі,
Ми всі – справедливі й щедрі.
Любов’ю Дорогу світила,
Себе визволяючи з нетрів.

З нас кожен вбирає Мудрість
І кожен прагне до Щастя.
Принаджую Світла звуки,
Любов’ю відводжу напасті.

Ми зичимо всім здоров’я,
Ми зичимо всім Любові.
Крізь Світло думок і слова
Знаходжу Рідню по крові.

20.01.2014