Червона троянда

Александр Ткач 3
Червона троянда надії
Живе в прикордоннім загоні.
Хто гляне – здригаються вії,
Від ніжності мліють долоні.

Хай віють вітри-буревії
На скроні беззахисно сиві –
Червона троянда надії –
Це, згодьтеся, дуже красиво.

І душу від стужі зігріє,
І сили придасть на дозорі
Червона троянда надії,
Зоря недосяжна, прозора.

Всі будні складні і суворі,
Та небо безмежне радіє,
Коли посміхається долі
Червона троянда надії.