Этюд будущего

Сличко Вася
Ти робиш все наперекір,
Навіть якщо кажу я правду,
Та вилізу з десятків шкір,
Зламаю тисячі рапір,
Вступлю з тобою в дикий спір,
Щоби розбить твою армаду!

Я буду, наче той факір,
І доведу усе доладу,
За серце виграю турнір,
Спалю прелюдій всіх папір
І побудую, вір-не-вір,
Навколо щастя барикаду.

Щоб в наш маленький світ надмір
Ніхто не пхнув носи безладу...
Ми перейдемо сотні гір,
Підпишем з дивом договір
Й веселки кольором, повір,
Ми намалюємо Елладу!
____________
21.01.2014р.