Чангыс классчым

Рада Куулар
Чагытайнын эрик кыдыы элезинге
Чангыс классчы оолдар, кыстар ойнап хоглээн.
Чуртталганын бергелерин ынчан кым-даа,
Чуу-даа билбес конгус чаш бис-чангыс классчы.

Талыгырда бурганнарга домейлешпейн.
Тайып ушкан эжинге сен даяангыыш бол
Найыралдын ынакшылы тиилеп унзун!
Назынымда эжим болган-чангыс классчым.