Заховаю

Александр Зубрий
…Заховаю подалі усе, що хотів.
І туди ж покладу і майбутнього плани.
І від мрій я приймати не буду сватів,
А свідомість свою відпущу до нірвани.

Обернуся на беземоційний  планктон ,
На медузу чи водорість синьо-зелену.
Розчинюся у світлі, неначе фотон,
Чи ворсинка між ниток життя-гобелену…

20.01.2014