Найзаповiтнiшi слова

Алена Скиба
Найзаповітніші слова………
Найзаповітніші рядки……….
Такі солодкі і п’янкі,
Такі терпкі,
Терпкі до болю……..
Я прочитаю під вербою,
Ти написав
Їх лиш мені,
А ще оцій
Старій вербі,
Що  похилила
Гілля в воду,
Кохання тут
Не  знало броду……
Листа твого
Не збережу,
Довірю пісні,
Не змовчу,
І знов я крізь
Рядки з тобою,
Торкнусь руки
Тут під вербою……..
Минуть роки……………
Життя……..
Сторіччя…………….
І лиш  кохання,
То навічно………
20.01.2014
 Враження від  роману « Художник» (Денис Замрій, Констянтин Тур-Коновалов)