Прагнути зiрок

Алена Скиба
На вулиці Грушевського – Гармидер,
Хтось з кимось знову
Влаштував протест,
Поміж дерев
Складає думи вітер,
Від влади
Не чекають вже чудес,
Чекають лідера,
Пророка,
Чи месію?
Щоб лад
Навів,
Усіх урятував,
Чекають щось,
Хоча
Не розуміють,
Що сила наша
В єдності - Народ!
 І лідерів  не час
Коронувати,
Дивитись рейтинги
І обирать  шляхи,
А час у домі
Навести порядок,
Щоб заблищали крапельки
Роси,
А викинути треба не багато,
Блюзнірство й підлість,
Гнів і казнокрадство,
Полову слів,
І чорноту з думок,
Нарешті зрозуміти
Що є щастя,
І хоч крізь  терни прагнути
Зірок!
19.01.2014