благання

Олись Лапковский
дякую за двокрапку, рисочку і дужку
але так хочеться справжнього
прочитай хоча б щось з Євангелія
надиктуй літери
вітру з Півночі
б'ється світ надворі за кращеє
обійми мене хоча б віртуально
мені, як Ліні Костенко, страшно такого кохання
але ще страшніше, коли його немає