Намисто

Алена Скиба
Я вибираю гарбуза
Нелюбу,
А ти десь
Там блукаєш
По світах,
Мій стан  обнімуть
Не кохані руки,
А ти десь там малюєш
По кутках,
Пришлеш
Мені коралове намисто,
Як жарт?
Дарунок?
Пізнє каяття?
Мені казали,
Що ти пишеш  вірші,
То напиши про втрачене життя……….
Відомим станеш,
Я не сумніваюсь,
І люди прийдуть,
Діток приведуть,
Тут жив Тарас!
Про хату твою
Скажуть,
А от моєї
Сліду не знайдуть……………
17.01.2014
____________________________________________________
Враження від роману « Художник» ( Денис Замрій, Констянтин Тур- Коновалов)