Заварю каву

Тамара Романова
Заварю каву в турці* запашну
а в серці болем буде пам'ять.
Тобі, вірша я знову напишу,
Сумуючи тобою до світання.
Так в роздумах схолоне кава,
та стане з присмаком - гірка!
Мабудь, я наперед все знала,
сама любила, в тім моя вина.



Турка- (джезла).