цитрусове

Селена Скрипченко
Твої грепфрутові слова я ледве чула.
Такими ніч ві сні співа - холодно жура,
Такими кливають у бій - готуйте шпаги!
Такими страх німий кричить на дні відваги,
Так блідле небо золотить осінній вечір,
Ефірне масло обпікає ніжні плечі...
Так цитрусово-гірко біль смакує.
Так некоханій панні рук цілують.