А чому б i нi?

Томусяк Татьяна
Гаряча кава з присмаком кориці...
Дешеве задоволення в морозний день.
І як на зло, забуті вдома рукавиці,
Бо всі думки - в полоні декількох пісень.

Все за вікно не так вже як раніше.
В душі таке ж потьмарення і пустка...
Про тебе знову пишуться мої вірші.
Залиш мене.. надай мені відпустку.

У голові думки всі збунтувались
Вже тиждень вириваються на волю.
І так все склалось.. Так все вчасно склалось.
Сама по собі змінилась моя доля.

Сьогодні ранок... звичайний як для всіх
А я дивлюсь на все якось замріяно.
І знаєш, я таки напевно псих,
Але я вірю в те, що сьогодні буде диво.

18.01.2014