Дорогiй вже-не-парi

Наталка Бойченко
Він більше не хоче її любити,
Іде назавжди в обійми нової.
Вона уже не намагається його зупинити -
Відпускає без бою.

Вона мовчить, занадто багато є, що сказати.
Він опускає очі.
Йому в нове скоро відлітати,
Їй - пояснити все дітям і якось спати щоночі.

Він пропонує їй друзями лишитись,
Вона не відповідає.
Через кілька років він перестане їй снитись,
Але іншого так не покохає.