незалежнiсть...

Мила Льева
а я люблю тебе як люблять джонi депа
я люблю тебе, як люблять небо...сонце...море...
чекаю, як манну небесну...а ти навмисно тiкаешь...
боiшься..що запутаешся у сiтях...боiшься втратити свою незалежнiсть...
незалежнiсть ...вiд мене...
коли ти збагнеш, що тiкаешь не вiд мене...ти намагаешся втекти вiд себе...
але знай...що це неможливо...це ще нiкому не вдавалось...
вiд себе не можна втекти....
i памятай...що ти...це я....а я...це ти...