Молитви сила

Лидия Филимонова
Здригнулось небо, потемніло
Сльозами вмилася душа.
На крилах Янгола злетіла
Промінням сонячним зійшла.

В молитві тільки наша сила,
За все це, Богові хвала.
Під серцем мати нас носила
Від темноти всіх берегла.

Ніхто не зможе серце ранить
З Любові посмішка його.
Світанками нас щастя пестить
Надії вірної  крило!

Всі стріли зломані грозою
Свіча у Храмі мерехтить.
І льється теплою сльозою -
Це для душі найкраща мить!

17.01.13р.