Про долю злу Тарас волав...

Геннадий Сивак
Про долю злу Тарас волав,
Бажав лиш щастя Україні,
Кобзар ніколи не мовчав,
Думки його живуть понині.

Була журба, але народ
Дужчав, та гуртувався,
Пройшов чимало перешкод,
Долав їх, не здавався…

Пророк вдивляється з небес,
Та бачить  вільну він  державу,
Велике диво із чудес,
Яке одержано по праву.

Біжить вперед вода Дніпрова,
Та у далеке Майбуття,
В  якому українська мова
Як вільна птаха для Буття.

Автор  Геннадій  Сівак.
18  січня  2014 року.