Гимн единства 18. 02. 2014

Геннадий Каплун
Ми боролись кров’ю, потом і Господнім словом,
Щоб лунала наша слава над святим простором!
Ще дзвенить могутня зброя ворогам на згадку,
Знову сяють честь і віра, як було спочатку!

Ми не зрадимо майбутнє, що народ чекає,
Наше щастя розквітати вічним сонцем має!

Ми слов’яни, наша сила в єдності могутній,
Допоможе все здолати Господь, скрізь присутній!
Горді люди, працьовиті у нашій країні.
В світі будуть шанувати славу України!

Ми не зрадимо майбутнє, що народ чекає,
Наше щастя розквітати вічним сонцем має!

Ми співаємо і чутно нашу пісню щиру
Тим, хто разом з нами в скруті, поважає віру.
Ми відкриті добрим людям, ворогам на заздрість,
Наша воля, наша земле - непорушна святість!

Ми не зрадимо майбутнє, що народ чекає,
Наше щастя розквітати вічним сонцем має!