Не паспела я...

Марина Ковалёнок
Не  паспела  я вочы  адкрыць
                і  ўстаць,
Словы  песні  якойсці
                ў  думках  гучаць.
Не  ўмею  спяваць  ні  паў-гу,
                ні  гу-гу,
Без  песні  ж  хвілінкі 
                пражыць  не  магу!