А ти зупинись...

Ватах-Светлана Коляда
Ти на хвилину зупинись...
Спіймай лиш мить...Ти -оглянись...
І яке є твоє буття...
І яке буде майбуття?
О ні.О ні.
Ти собі- ворог?
Да,чи -ні?
І гулом тобі небо вторить...
Ні,ні ...Ти собі не ворог..

У нас у всіх куча ідей,
лиш немає іх у тих,хто вмер...