Моя молитва

Александр Головко 2
(на «Отче наш»)

Отче наш,
иже еси на небесех,
да святится имя Твоё
безупречное!
Да приидет царствие Твое
бесконечное!
Да будет воля Твоя -
слово вечное!
Яко на небеси
и на земли.
В вере спаси нас и сохрани!

Хлеб наш насущный
даждь нам днесь,
досуг нескучный сегодня и здесь.
И остави нам долги наши,
яко б душа стала чище и краше-
яко же мы оставляем
должником нашим.
Ниву прощенья без устали пашем...

И не введи нас во искушение,
сердцем с Тобою позволь нам общение.
Но избави нас от лукавого,
подло кормящего сладкой отравою...
Яко Твоё есть царствие -
сила и слава,
Ты бриллиант наш -
вера - оправа!

Троица светлая -
благость для слуха
Отца и Сына и Святаго Духа.
Ныне и присно,
во веки веков
Ты дал завет нам таков.
   лето 2005. Нов.ред. - 2009 г.