Злий вiтер

Алена Скиба
Нас часто називали -  Малоросія
І думали,
Що то клеймо ганьби,
А в нас
Всі трави справді вкриті  росами,
Зелені луки,
І такі ж гаї,
У нас  найкращі
Ріки
І дівчата,
Найголосисті
В світі солов’ї,
А кризи………..
Що ж у кожного бувають,
Та все мине,
Як  каже Соломон,
Поки лелеки
В край наш прилітають,
Нам не страшний
Новий Армагедон,
Бо навіть,
Як зачепить
Усміхнемось,
Торкнемось
До орнаментів  старих,
Що в рушники
Вплітались
Не даремно,
І зачекаєм,
Щоб злий вітер стих!
17.01.2014