Про людей

Алексей Ковальский
Коли я
 іду по вулиці,
то бачу пики
круглолиці.

Вони напищені,товсті,
вони крутяться
як начинка в тісті.

Підіймають вище голови,
задирають коміри.
Лицеміри.

А як скуштуєш ту булку жирну,
як потече з неї маселко,-
так дізнаєшся що гнила начинка,


Я не в образу вам,шановні,
просто дуже важко,
замість манер і вихованості,
отримати пивну отрижку.


Тож я благаю,
або згиньте,чортові котята,
або втопіться,
або людьми станьте і жити навчіться.